Bekijk Ajax-Feyenoord vanavond LIVE

Redactie
| 1 reacties
Bekijk Ajax-Feyenoord vanavond LIVE
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vandaag staat er alweer topvoetbal op het programma. Zo kan u deze avond genieten van onder meer Ajax - Feyenoord en Manchester United. Kijk je mee?

Ajax en Feyenoord nemen het tegen elkaar op in de Nederlandse beker. Het gaat de Amsterdammers voor de wind, maar een bekermatch tegen Feyenoord is altijd bijzonder speciaal. De gevoelens zullen op scherp staan, hopelijk kan daar ook een prachtwedstrijd van komen. 

Iedereen denkt meteen terug aan de dubbele bekerfinale van enkele jaren terug, toen Ajax zowel in de heen- als de terugwedstrijd uithaalde. Lukt dat ook deze keer in eigen huis, of zal Feyenoord iets terugdoen? Bovendien 

In de League cup staat Manchester United voor een belangrijk duel om het blazoen op te poetsen. In de Premier League loopt het voor geen meter, de League Cup moet soelaas brengen. De heenwedstrijd in Sunderland werd wel verloren, dus moet United aan de bak.

Deze wedstrijd en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn live te volgen via UNIBET TV. Wij geven jullie de mogelijkheid om de wedstrijd te bekijken - mis hem dus zeker niet. Schrijf je hier in!

Kan Feyenoord winnen bij de aartsrivaal?

Waag een gokje via Unibet. Als Feyenoord voorbij Ajax weet te raken, dan zorgt uw gratis bonus van 60 euro voor een bedrag van 246 euro! Een gelijkspel kan dan weer makkelijk 240 euro opleveren - een aanrader! Zet dus in via UNIBET.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties