Transfersoap op z'n Italiaans: fans voorkomen ruildeal

Caroline Tonnelier
| 21 reacties
Transfersoap op z'n Italiaans: fans voorkomen ruildeal
Foto: © SC

In onze vaderlandse competitie zijn Anderlecht en Zulte-Waregem in een opmerkelijke transferdiscussie verwikkeld rond Thorgan Hazard, maar ook in Italië zorgde een op til zijnde ruildeal voor heel wat commotie. In die mate zelfs dat de fans van Inter de transfer tegenhielden.

Juventus en Internazionale wilden een ruiloperatie opzetten. Vucinic zou naar Milaan trekken, terwijl Guarin naar Turijn zou verhuizen. De fans van de Nerazzurri vonden het echter een schande dat een van hun beste spelers zou gewisseld worden voor een man op overschot bij een concurrent.

"Gebrek aan respect van Inter"

De supportersopstand zette Inter er toe aan om de transfer af te blazen, tot grote woede van Juventus. “Dit was van Inter een gebrek aan respect tegenover twee serieuze profvoetballers. Het is de eerste keer in dertig jaar dat ik zoiets meemaak”, zo liet Juventus-directeur Marotta noteren op een persconferentie.

Ook in deze soap lijkt het laatste hoofdstuk echter nog niet geschreven. Guarin wilde immers wat graag naar Juventus trekken en zou volgens Italiaanse media overwegen in staking te gaan. Inter-coach Mazarri van zijn kant wil graag een andere spits aantrekken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties