Voorzitter Cagliari: "Nainggolan kon niet groeien in ambitieloos team"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Voorzitter Cagliari: "Nainggolan kon niet groeien in ambitieloos team"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Radja Nainggolan speelt momenteel de pannen van het dak bij AS Roma. Ook de excentrieke voorzitter van Cagliari is blij met de prestaties van zijn voormalig goudhaantje. "In de hoofdstad kan hij zich verder ontwikkelen."

Massimo Cellino is - op zijn aardigst gezegd - een vreemde man. De voorzitter van Cagliari zit niet om een straffe uitspraak meer of minder verlegen. In de Italiaanse media komt hij nog een laatste keer terug op de transfersoap omtrent Radja Nainggolan.

"Paris Saint-Germain, Manchester City en Juventus trokken ook aan de mouw van Radja", aldus Cellino. "Maar ik ben bezweken voor het aanbod van AS Roma. Die clubs wilden gemakkelijk twintig miljoen euro op tafel leggen voor Nainggolan. Maar wat kan ik met zo'n som geld doen?"

Cellino herhaalt nog maar eens dat hij Nainggolan heeft verplicht om te vertrekken. De Antwerpenaar tekende nochtans pas een contractverlenging in Sardinië. "Hoe had hij kunnen groeien in een team zonder ambitie? Cagliari krijgt nu drie miljoen euro voor de huur (met aankoopoptie weliswaar, nvdr.) aan Roma. Radja kan er stappen maken aan de zijde van grote kampioenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties