Hazard wil strijd met Messi en Cristiano Ronaldo aangaan

Nicola Cantoro
| 10 reacties
Hazard wil strijd met Messi en Cristiano Ronaldo aangaan
Foto: © SC

Eden Hazard loopt over van het vertrouwen bij Chelsea. De Rode Duivel heeft het vertrouwen van Mourinho gewonnen en dat heeft een positief gevolg op zijn huidige prestaties. "Ik heb de mogelijkheden om in de toekomst in de voetsporen van Messi en Cristiano Ronaldo te treden", laat Hazard weten.

De Belg is beslissend bij Chelsea en blijft er met assists en doelpunten strooien. Dat vertrouwen vertaalt zich nu dus ook in ambitieuze uitspraken van de Rode Duivel. “Sinds ik hier bij Chelsea ben, ben ik meer bewust geworden van mijn kwaliteiten. Vroeger wist ik wel dat ik een goede speler was, maar nu weet ik dat ik een van de beste spelers ter wereld kan worden”, zegt de Belg.

Hazard beseft wel dat het niet evident zal zijn om de strijd met de grootmachten Messi en Ronaldo aan te gaan. Bij Chelsea kreeg Hazard alleszins een andere kijk op het voetbal. “Bij Lille wou ik me gewoon amuseren en het publiek entertainen. Nu ben ik efficiënter geworden en focus ik mij meer op de teamprestaties”, zegt Hazard.

De Rode Duivel, die in het verleden nog vaak de verwijten kreeg niet te leven voor zijn sport en geen echte professional te zijn, lijkt dat beeld nu helemaal van zich af te slaan. Of Hazard echt de concurrentie met Messi en Cristiano Ronaldo zal kunnen aangaan, moet de toekomst wel nog uitwijzen. Brazilië kan alleszins al een belangrijke stap zijn voor Hazard.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties