Reactie Wils: "Mooi voor de toeschouwers"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Wils: "Mooi voor de toeschouwers"
Foto: © SC

Lierse won zaterdagavond in een boeiend kijkstuk met 3-4 van KV Kortrijk. Thomas Wils was erg tevreden met de derde ongeslagen wedstrijd op een rij. Het betekende een belangrijke vertrouwensboost voor het team dat nog steeds tegen de degradatie strijdt.

Sander De Graeve in Kortrijk

Wils zag dat het niet goed begon. "We kregen meteen een doelpunt tegen, maar kwamen dan goed terug. Vooral die 1-2 van Bourabia mocht er zijn, ik denk dat het een erg mooie goal was. Dat we met die voorsprong de rust in gingen was belangrijk."

Kortrijk moest inderdaad komen. "Ze stonden al maar met drie verdedigers en gaven daarna nog meer ruimte weg. Daar konden we van profiteren met de 1-3. We zijn natuurlijk hartstikke tevreden met dit resultaat."

"Die reeks van ongeslagen matchen doet deugd"

De match was alvast een interessant kijkstuk voor de neutrale toeschouwer. "Ja dat kan ik geloven, zeven doelpunten! Het was mooi voor de toeschouwers, maar we zijn vooral blij dat we wonnen. Die drie punten zijn het belangrijkste."

Lierse is bezig aan een reeks. "We hebben al drie wedstrijden niet meer verloren, tegen ploegen als Kortrijk, Club Brugge en Mechelen. Dat doet deugd voor ons, voor de supporters, voor iedereen. Dat gaat alleen maar meer vertrouwen geven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties