Reactie Refaelov na winnend doelpunt: "Beweging in minivoetbal geleerd"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 22 reacties
Refaelov na winnend doelpunt: "Beweging in minivoetbal geleerd"
Foto: © SC

Lior Refaelov trapte Club Brugge vanavond in extremis voorbij RAEC Mons. De Israëliër blijft echter de bescheidenheid zelve. "Al schenkt dat doelpuntje me natuurlijk wel voldoening."

Cédric De Volder in Brugge

Lior Refaelov zorgde vanavond voor de kers op de taart na een dolle slotfase. De flankaanvaller van Club Brugge pakte uit met een schitterende schijnbeweging en trapte de 2-1 voorbij Adrien Saussez. "Ik heb dat in minivoetbalwedstrijdjes geleerd", lacht de matchwinnaar. "Vervolgens was het natuurlijk een koud kunstje om de bal binnen te trappen."

"Uiteindelijk tellen enkel die drie punten"

Toch werd het spelniveau van blauw-zwart allesbehalve op gejuich onthaald. "Club heeft het zichzelf lastig gemaakt", maakt de Israëliër een correcte analyse. "We wisten op voorhand dat Bergen voor elke morzel grond zou strijden. Maar uiteindelijk tellen enkel die drie punten, hé."

Refaelov begon de partij - net als vorige week overigens - op de bank. Kan hij leven met dat bankzitterstatuut? "Ik heb een tijdje in de lappenmand geleden, dus het is niet zo uitzonderlijk dat ik niet meteen een basisplaats heb", besluit de flankaanvaller. "Maar uiteindelijk is het de coach die de keuzes maakt. Al schenkt het me natuurlijk voldoening dat ik voor de beslissing heb gezorgd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties