Reactie Bondscoach Spanje bezorgd: "Torras is onze directeur op het veld"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Bondscoach Spanje bezorgd: "Torras is onze directeur op het veld"
Foto: © SC

Spaans bondscoach José Venancio Lopez was tevreden na de ruime zege tegen Tsjechië, maar zag wel zijn kapitein en sterspeler Jordi Torras uitvallen met een knieblessure. Een klap voor de al geteisterde Spaanse selectie.

Sander De Graeve in Antwerpen

Spanje kreeg vandaag maar twaalf spelers op het wedstrijd blad, waaronder drie doelmannen. Na het uitvallen van Torras blijven er maar acht veldspelers meer over. "We weten nog niet precies hoe erg de blessure van Torras is", aldus Venancio Lopez. Dat hij een belangrijke schakel is, is duidelijk.

"Het is de kapitein, hé. Jordi is een heel intelligente speler. Hij is de trainer op het veld, brengt mijn ideeën over en zet de lijnen uit. Hij is de directeur van het team dat op het veld staat." Van zijn team in het algemeen zag de bondscoach goeie zaken. "We hebben deze match veel serieuzer aangepakt. Ook mijn doelman, Rafa, was erg goed vandaag. We vonden de goal niet zo snel, maar bleven geduldig."

In de kwartfinale wacht Slovenië, een taaie klant. "Het zal een moeilijke match worden, dat staat vast. In begin februari speelden we er twee maal tegen. We speelden 5-5 gelijk en wonnen de tweede match met 0-3. In beide partijen hadden we het echter heel erg moeilijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties