Duchâtelet legt het bij met supportersvereniging Standard

Nicola Cantoro
| 20 reacties
Duchâtelet legt het bij met supportersvereniging Standard
Foto: © SC

Roland Duchâtelet en de supportersvereniging van Standard "La Famille des Rouches" hebben vriendschap gesloten. Gisteren ondertekenden beide partijen een charter voor een vernieuwde, positieve samenwerking.

Standard-voorzitter Roland Duchâtelet is niet meteen de beste vriend van de Standard-supporters.  Vaak is de grote man van Standard kop van jut bij het nemen van beslissingen. Onder andere de beslissing tot het ontslaan van trainer Mircea Rednic was vorig seizoen in het verkeerde keelgat gesloten.

Nu komt er dus een officiële verzoening tussen Duchâtelet en de supporters. “Onze relaties waren in de zomer sterk vertroebeld”, herinnert de ‘grote man’ van Standard zich. “Ik geef toe dat ik toen communicatiefouten heb gemaakt en het belang van de supportersinbreng heb onderschat. We hebben in de voorbije weken alles uitgepraat en een charter opgesteld waarin we de nieuwe samenwerkingsmodaliteiten vastgelegd hebben. Dat is een positieve evolutie voor Standard, voor mezelf of voor een nieuwe eigenaar”, zegt Duchâtelet in Het Nieuwsblad.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties