"Anderlecht mist kwaliteit"

Caroline Tonnelier
| 78 reacties
"Anderlecht mist kwaliteit"
Foto: © SC

Analisten lijken het eens te zijn: Anderlecht mist de nodige kwaliteit om dit seizoen het verschil te maken. Er is ook kritiek aan het adres van coach Van den Brom.

Stanley Menzo gaf in Extra Time de aanzet: “Ja, ik had meer verwacht van Anderlecht.” Zoals zo vaak dit seizoen kwam het er echter niet uit bij paars-wit, dat een bijzonder zwakke prestatie leverde op Het Lisp. De gasten rond de tafel van Frank Raes waren het er dan ook over eens dat Anderlecht momenteel te weinig kwaliteit heeft. Met name het middenveld mist de nodige creativiteit. Wesley Sonck hekelde ook het gebrek aan wedstrijdmentaliteit van de Brusselaars. Bovendien werd ook coach Van den Brom onder vuur genomen: de Nederlander zou te weinig ingrijpen op het moment dat het fout loopt voor Anderlecht.

In gesprek met de RTBF bevestigde ook Frank Vercauteren dat Anderlecht in zijn ogen met een ‘algemeen’ kwaliteitsprobleem kampt. Over collega Van den Brom zegt de nieuwe Malinwa-trainer: “Ook de trainer heeft zijn deel van de verantwoordelijkheid. Hij moet het beste halen uit de bestaande selectie.”  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties