Aston Villa blijft geïnteresseerd in Jelle Vossen

Aston Villa blijft geïnteresseerd in Jelle Vossen
Foto: © SC

Elke transferperiode opnieuw wordt Jelle Vossen aan diverse ploegen gelinkt. Ook de voorbije transferperiode was dat niet anders. Het is een publiek geheim dat Paul Lambert, coach van Benteke bij Aston Villa, al langer Rode Duivel Vossen in zijn kern wilt.

De interesse van Aston Villa is er elke transferperiode opnieuw. Paul Lambert trekt al langer aan de mouw van het Genkse goudhaantje. Maar toch slagen de ploegen er niet in een akkoord te vinden omtrent een transfer.

Volgens The Daily Mail waren er meerdere Engelse ploegen geïnteresseerd. Genk zou zelfs een bod van 9 miljoen pond (om en bij de 12 miljoen euro) van Cardiff City naast zich neergelegd hebben. West Ham was ook geïnteresseerd in Vossen, maar haakte af na het hoge bedrag dat Cardiff wou betalen.

Misschien kan Aston Villa in de zomer toch aan het langste eind trekken om Vossen en het vroegere Genkse duo opnieuw herenigen. Ongetwijfeld zullen ze daarvoor wel diep in de buidel moeten tasten. Na het WK is de tijd rijp voor Vossen om de Jupiler Pro League te verlaten en het een stapje hoger te proberen. De Limburger zei eerder in een interview met Het Laatste Nieuws klaar te zijn voor een nieuwe uitdaging.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties