Supporters Essevee houden morgen corteo voor de match

Supporters Essevee houden morgen corteo voor de match
Foto: © SC

90 minuten is Zulte Waregem verwijderd van de bekerfinale. De supporters van de fusieclub zetten alvast alles op alles en houden een corteo. Ze roepen ook alle fans op om morgen te komen supporteren: "Wie er op de Heizel bij wil zijn, moet morgen ook komen."

Misschien de belangrijkste match van het seizoen morgen voor Zulte Waregem? Essevee zou in ieder geval net als vorig jaar tot op het einde meestrijden voor een prijs in het geval ze de bekerfinale halen.

En daarom heeft Zulte Waregem de steun van de fans nodig. Ze organiseren een corteo, waarbij vanaf 19.30 uur de fans in cohorde naar het stadion trekken.

Lees hieronder de boodschap van Matthias Dhaenens van sfeergroep vak X:

Het sfeervak is voor morgenavond reeds volledig uitverkocht maar toch willen we alle supporters nogmaals oproepen vandaag of morgen hun ticket voor de wedstrijd op te halen  en morgenavond aanwezig te zijn. De sfeer en het enthousiasme moeten morgenavond primeren en op die manier ook onze spelers naar een topprestatie leiden.

Wij doen er alvast vanuit de "Sfeergroep" alles aan om deze avond te doen slagen en vertrekken reeds om 19u30 met een "CORTEO" vanuit café La Corba door het stadscentrum naar het stadion om ook tijdens de opwarming onze spelers een euforisch gevoel te bezorgen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties