Reactie Miguelín: "Triestig"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Miguelín: "Triestig"
Foto: © SC

Titelverdediger én favoriet Spanje ging er vanavond in extremis uit tegen Rusland. Miguelín miste de eerste wedstrijden door een blessure, maar zorgde vanavond voor de treffer die Spanje naar extra tijd bracht. Daarin ging het uiteindelijk toch mis.

Sander De Graeve in Antwerpen

"Het is echt een grote ontgoocheling. We hadden wel verwacht dat het moeilijk zou zijn tegen Rusland, een team met een enorm potentieel. Toch zijn we erg triest na deze nederlaag. We verliezen uiteindelijk tegen een grote ploeg", aldus Miguelín.

De nummer acht van Spanje miste de eerste wedstrijden, maar vormt wel een belangrijk onderdeel van het team. "Ik lag eruit door een blessure op training maar mijn team heeft het in mijn afwezigheid goed gedaan, jammer genoeg halen we dus die finale niet."

Miguelín scoorde nog de gelijkmaker waardoor de partij naar extra tijd ging. "Ik had het geluk om die 3-3 te maken, maar uiteindelijk maakt het niet veel uit. We blijven teleurgesteld door die nederlaag." Nu speelt Spanje tegen Portugal voor de derde plaats.

Het wordt dus een Iberisch burenduel. "Het zal niet makkelijk worden tegen een tegenstander die we erg goed kennen. We kunnen niet meer eerste of tweede worden, dan moet het podium het doel zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties