Vossen gefrustreerd: "Genk laat zijn prijs niet zakken"

Vossen gefrustreerd: "Genk laat zijn prijs niet zakken"
Foto: © SC

Zoals elke mercato kwamen er wel clubs naar Jelle Vossen vissen. Zoals elke keer keerden ze zonder akkoord terug. Vossen zelf beseft dat de transferprijs die Genk op zijn hoofd plakt veel te hoog is.

Een slordige acht miljoen euro, dat is wat Genk wil. "Dat is te veel", zegt Vossen in Het Nieuwsblad. "Voor Kevin De Bruyne en Thibaut Courtois vroegen ze ook zo’n bedrag, maar hoe oud waren zij toen ze vertrokken? 19 of 20. Ik ben er nu 24. Ik ben geen Messi, ik weet goed wat ik kan en wat ik niet kan. Er moet een realistisch bedrag gevraagd worden. Dat weten ze hier ook. Al lieten ze de prijs vorige maand niet zakken."

Vossen weet zelf zijn waarde wel en die prijs zou tijdens de winter betaald geweest zijn door het Griekse PAOK als Genk niet dwars gelegen had. "Als je de bedragen van tegenwoordig hoort, is vijf of zes miljoen een heel realistische prijs. En zulke aanbiedingen zijn er al geweest. Van Celtic, om maar één club te noemen. Maar meer dan acht miljoen wou nog niemand betalen. Ik heb ook nog een hoog loon, hè. Die com­binatie maakt dat ik een heel dure vogel ben. En dat houdt veel clubs tegen. Dat is het frustrerende: weten dat leuke clubs geïnteresseerd zijn, maar niet toehappen. Zoals PAOK, vorige maand. Een club met geld, maar het doet geen gekke dingen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties