Dennis Van Wijk: "We zitten niet in een mindere periode"

Jordy Ferket
| 4 reacties
Dennis Van Wijk: "We zitten niet in een mindere periode"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Westerlo heeft afgelopen weekend gelijkgespeeld tegen Boussu Dour. Door het gelijkspel verloor het de koppositie aan Eupen. Westerlo-coach Dennis Van Wijk is uitermate tevreden over het seizoen tot nu toe. "We staan mee aan kop en we hebben er een goede bekercampagne opzitten."

Door Jordy Ferket

“Tot nu toe kan ik zeggen dat het seizoen geslaagd is. We staan mee bovenaan in het klassement. Vorig weekend stonden we nog aan de leiding. Door ons gelijkspel hebben we de leidersplaats overgelaten aan Eupen. We staan tweede met slechts een puntje achterstand”, aldus Westerlo-coach Van Wijk aan Voetbalkrant.com. “Ook in de beker deden we het uitstekend. We hebben er een goede campagne opzitten. Het gevoel dat ik momenteel heb, is heel goed.”

Westerlo liet vorig weekend twee belangrijke punten liggen tegen Boussu Dour. Toch gaat het volgens Van Wijk niet slecht met de ploeg. “We zitten zeker niet in een mindere periode. Na de winterstop wonnen we onmiddellijk 5-0 tegen Virton. Ook in onze twee volgende thuismatchen konden we de volle buit nemen. Dit weekend speelden we dominant tegen Boussu Dour. Jammer genoeg slaagden we er niet in de kansen om te zetten in doelpunten. Zo misten we een penalty. Maar het gaat zeker niet minder. We spelen dominant voetbal.”

Winnen

Westerlo ontvangt komend weekend Roeselare, de veertiende in de stand. Trainer Dennis Van Wijk kijkt alvast uit naar de thuiswedstrijd. “Waarschijnlijk moet mijn team het spel weer maken zoals alle andere wedstrijden. De bezoekers zullen afwachtend spelen en hun kansen afwachten. Maar hopelijk winnen wij.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties