Engels looft zijn coach: "Preud'homme is een geschenk voor jonge spelers zoals ik"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 29 reacties
Engels looft zijn coach: "Preud'homme is een geschenk voor jonge spelers zoals ik"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Björn Engels had afgelopen weekend zijn aandeel in de knappe overwinning van Club Brugge op het veld van KRC Genk. De jonge verdediger speelde een sterke partij en kwam bovendien tot scoren. "De prestatie op Genk was op het niveau van onze thuismatch tegen Anderlecht."

De 19-jarige verdediger speelt sinds begin dit seizoen samen met zijn idool van weleer, Timmy Simons. “In het begin vond ik het onvoorstelbaar dat we samen in de ploeg stonden. Ik keek enorm op naar Timmy en in het begin gaf het me zelfs wat stress. Maar na een tijdje ga je als ploegmaats met elkaar om. Op het veld is hij meer dan ooit een uitstekende leermeester.”

Engels is ook heel tevreden dat hij mag samenwerken met een coach als Michel Preud’homme. “Hij is echt een geschenk voor jonge spelers zoals ik. Looplijnen, spelsystemen,… Tot in de kleinste details ben je op de hoogte van de tegenstander. Zijn wedstrijdmentaliteit doet de rest. Met elf Preud’hommes op het veld win je elke wedstrijd”, herhaalt de verdediger de woorden van ploegmakker Mathew Ryan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties