Waarom wint OHL zaterdag op Waasland-Beveren?

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
Waarom wint OHL zaterdag op Waasland-Beveren?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Waasland-Beveren en OH Leuven staan zaterdag voor hun match van de waarheid. Inzet: een plaats in play- off 2. Wie wint, staat met nog vier wedstrijden te gaan op de veilige 14e stek die recht geeft een ticket voor play-off 2.

Door Robby Morren

OH Leuven zet een actie op waarbij de abonnees een ticket voor de degradatietopper kunnen kopen voor 5 euro ipv 20 euro. De actie illustreert het belang van de wedstrijd. Het grote probleem dat de Leuvenaars meesleuren naar Beveren is hun uitcomplex. OHL wist dit seizoen nog geen enkele uitwedstrijd te winnen. Tijdens de ganse competitie verzamelde het amper 2 puntjes op verplaatsing.

Wij vroegen aan Bjorn Ruytinx en Mo Messoudi waarom OHL ditmaal wel buitenshuis zal winnen. Pittig detail: de laatste uitoverwinning van OHL dateert van 4 mei… op het veld van Waasland-Beveren.

"We zijn gewapend voor de laatste vijf wedstrijden"

Ruytinx roept de logica in. “Hoe langer je niet wint op verplaatsing, hoe dichterbij dat die eerste uitoverwinning komt. Het kan niet blijven duren dat we op verplaatsing niet winnen. We gaan er volle bak voor gaan.”

Messoudi denkt dat de kwaliteit van OHL de doorslag zal geven. “We staan er als ploeg toch redelijk. We geraken meer op elkaar ingespeeld en er is heel veel beweging. Bovendien hebben we veel mogelijkheden, veel goede spelers op de bank. Ik denk dat we wel gewapend zijn voor de laatste vijf wedstrijden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties