"De beste Cyriac in de play-offs? Nee, zondag al"

"De beste Cyriac in de play-offs? Nee, zondag al"
Foto: © SC

Hij staat scherp, hij heeft gescoord en hij loopt over van vertrouwen: Gohi Bi Cyriac is van plan om na twee jaar zich te laten gelden bij Anderlecht. "Ik moet nu mijn goeie match van tegen Kortrijk bevestigen", aldus de Ivoriaan.

Cyriac verstopt zich niet langer. De vraag is niet meer of hij wel in de ploeg zal staan. De vraag is eerder: wie gaat er naast hem staan? "Die goal tegen Kortrijk betekende veel voor mij. Het doet me plezier om weer beslissend te kunnen zijn. Ik voel me zo goed. Na de 2-1 wou ik gaan vieren, maar ik heb me ingehouden omdat we nog altijd achter stonden. Zondag wil ik wel mijn doelpunt vieren", zegt hij vol vertrouwen.

Deze Cyriac kan immers een belangrijk wapen worden voor Anderlecht. "Ik moet nu bevestigen", knikt hij. "Ik moet de coach overtuigen dat ik er hoor in te staan. Iedereen vecht op dit moment trouwens voor zijn plaats in het team. We moeten allemaal het beste van onszelf geven. Of we de beste Cyriac gaan zien in de play-offs? Nee, die kan je zondag al zien", knikte hij zelfverzekerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties