Inter pakt volle buit in Fiorentina

Jordy Ferket
| 5 reacties

Inter Milaan heeft Fiorentina nipt verslagen. De wedstrijd eindigde op 1- 2. Palacio bracht de bezoekers op voorsprong. Maar net na de rust bracht Cuadrado voor Fiorentina de bordjes in evenwicht. Icardi zorgde er alsnog voor dat Inter met drie punten naar Milaan trok.

Fiorentina-Inter was een duel tussen de nummers vier en vijf uit de stand. Zelfs met een overwinning kon de ploeg uit Milaan niet over Fiorentina springen in het klassement.

De bezoekers hadden minder balbezit, maar toch kregen ze in de eerste helft de grootste kansen. In minuut 13 trof Rodrigo Palacio de paal. Maar een twintigtal minuten later was het dan toch raak voor de Argentijn. Na een voorzet van Fredy Guarin kreeg hij de bal in doel. Met een 0-1-voorsprong ging Inter de rust in.

De tweede helft was nog geen minuut bezig en de bordjes waren weer in evenwicht. Juan Cuadrado bracht Fiorentina langszij. Toch keerde de vijfde uit de stand nog met de drie punten terug naar Milaan. Mauro Icardi maakte de winning goal.