Mboyo: "Druk? Dat is iets voor Gareth Bale"

Nicola Cantoro
| 9 reacties
Mboyo: "Druk? Dat is iets voor Gareth Bale"
Foto: © SC

Mboyo had zich zijn eerste seizoen bij Genk wellicht anders voorgesteld. Eerst werd de aanvaller geplaagd door blessures, daarna kwam hij terecht in een ploeg dat volledig op de dool is. Nu pas verklaart de man van vier miljoen dat hij terug honderd procent fit is.

Mboyo maakte vorige week al zijn rentree tegen Club Brugge. Die match liep niet zo goed af voor de Genkenaars. “Ik had een dubbel gevoel. Blij om weer op het veld te staan en triest om de nederlaag en de omstandigheden”, zegt Mboyo in Het Nieuwsblad.

Petit Pélé wil zo snel mogelijk een nieuwe weg inslaan met Racing Genk. “Het voetbalwereldje is hard. Op dit moment lacht iedereen met ons. Daar moeten we tegen revolteren.” Na zijn miljoenentransfer naar Genk wil Mboyo dan ook niet weten van druk op zijn schouders. “Druk? Dat is iets voor Gareth Bale. Die werd voor 100 miljoen euro gekocht door Real. Ik heb nog nooit druk gevoeld”, zegt de aanvaller.

Ook Brazilië is nog steeds een doel voor Mboyo. “Waarom niet? Zolang je voetbalt, moet je in jezelf geloven. Anders heeft het geen zin.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties