Kljestan: "Ik hoop dat de fans begrijpen dat het niet makkelijk was"

Kljestan: "Ik hoop dat de fans begrijpen dat het niet makkelijk was"
Foto: © SC

Sacha Kljestan had met een goal en een assist een groot aandeel in de zege van Anderlecht. Na zijn doelpunt probeerde de Amerikaan de supporters aan te sporen zich achter de ploeg te scharen.

Kljestan probeerde vooral uit te leggen waarom het niet zo vlot liep als verwacht. "Het was niet makkelijk spelen. We wilden in de ruimte achter Bergen gaan voetballen. Het enige probleem was dat er geen ruimte was om in te spelen. Bergen speelde zo dicht tegen zijn doel dat er nauwelijks plaats was."

"Natuurlijk ben ik ook blij met mijn goal en assist, maar ik ben vooral tevreden dat ik weer kan spelen. In Abu Dhabi liep ik een blessure aan de rug op en daar sukkelde ik langer mee dan verwacht. Maar nu voel ik me fit. Fitter dan ooit in deze fase van de competitie, want ik heb nog nooit zo'n lange rustperiode gehad. Ik begon me toch wat zorgen te maken met het oog op het WK, aldus Kljestan.

Dat de supporters zich roerden, ontging hem natuurlijk ook niet. "Ik begrijp hen, maar we hebben veel liever dat ze achter ons staan. Ik hoop dat ze begrijpen dat het vandaag niet makkelijk was."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties