Reactie Van Imschoot: "Met anderhalf been in eerste klasse"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Van Imschoot: "Met anderhalf been in eerste klasse"
Foto: © SC

KV Oostende pakte gisteren een gouden puntje Achter De Kazerne. Nochtans leek KV Mechelen lange tijd op weg om de zege binnen te halen. "We staan nu ook volgend seizoen met anderhalf been in de Jupiler Pro League."

Cédric De Volder in Mechelen

Malinois startte furieus aan de partij. Ook Tom Van Imschoot heeft geen probleem om toe te geven dat het voor the Kustboys in de openingsminuten pompen of verzuipen was. "Het was duidelijk dat Mechelen absoluut de drie punten op zak wilde steken", aldus de middenvelder. "Al namen we na dat openingskwartier de wedstrijd zelf in handen. Het is dan ook spijtig dat we nog een tegentreffer weggaven."

"Anderlecht betaalt niet voor niets een pak geld"

KVO is mathematisch nog niet zeker van het behoud, maar veel kan er toch niet meer mislopen. "Ik denk dat onze manier van spelen ook wel aantoont dat we ook volgend seizoen met anderhalf been in eerste klasse spelen", gaat de middenvelder verder. "Het was ook duidelijk te merken dat er bij Mechelen wel nog druk op die ketel staat."

The Kustboys mogen eigenlijk Fede Vico bedanken. De Spanjaard zorgde met een al dan niet bewust doelpunt in extremis voor een puntje. "Binnen is binnen", lacht Van Imschoot. "Op training was al te zien dat hij een enorm goede voetballer is. Anderlecht legt niet voor niets een pak geld op tafel voor hem, hé. Nu kan hij de komende weken vertrouwen tanken bij KVO."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties