Reactie Kebano gelukkig: "Tweede helft liep het goed"

Kebano gelukkig: "Tweede helft liep het goed"
Foto: © SC

Charleroi heeft voor de stunt van de avond gezorgd door Zulte Waregem in eigen huis te kloppen. Neeskens Kebano was met een doelpunt en een assist belangrijk voor de Carolo's.

Aernout Van Lindt in Charleroi

"We wilden de laatste speeldagen nog zoveel mogelijk punten rapen", begon Kebano. "En dus wilden we ook vandaag winnen. We scoorden uiteindelijk drie goals en pakken zo drie belangrijke punten."

"Ik weet niet of het voldoende is om al mathematisch zeker te zijn van de redding", geeft Kebano toe. "Maar dit is sowieso een grote stap vooruit. De drie punten waren vandaag dan ook het allerbelangrijkste", geeft de aanvaller van Charleroi aan.

"Overwinning het voornaamste"

Neeskens was beslissend met een doelpunt en een assist: "Ik was beslissend ja. Het liep goed in de tweede helft en al mijn handelingen waren ook goed. Maar de overwinning is vandaag het voornaamste."

En na de ontgoocheling van vorige week is het ook een felle opsteker: "We verloren vier keer op rij. Vorige week tegen Standard speelden we goed, maar haalden we niets. We hebben de wedstrijd vandaag op dezelfde manier aangevat. Dat was onze bedoeling en deze keer is het gelukt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties