Ivan Leko moet OH Leuven in eerste klasse houden

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 57 reacties
Ivan Leko moet OH Leuven in eerste klasse houden
Foto: © SC

Ivan Leko is de nieuwe oefenmeester van OH Leuven. De middenvelder van Sporting Lokeren moet de fusieclub in eerste klasse houden. De Kroaat tekende een contract tot het einde van het seizoen aan Den Dreef.

Ivan Leko is zopas aangesteld als trainer van Oud-Heverlee Leuven. Dat laat Het Nieuwsblad weten. De middenvelder had nog een contract tot het einde van het seizoen bij Sporting Lokeren, maar de Waaslanders gaven de middenvelder de toestemming om te vertrekken.

Het nieuws slaat alvast in als een bom. Leko was enkele weken geleden al in beeld als opvolger van Ronny Van Geneugden, maar Herman Vermeulen kreeg destijds de voorkeur. Laatstgenoemde moet nu alweer een stap opzij zetten.

De aanstelling bij OHL wordt het debuut in het trainersberoep voor Leko. De fusieclub hoopt dat de Kroaat de club in eerste klasse kan houden. Enig probleem: play-off 3 lijkt heel dichtbij te zijn.

Leko tekende een overeenkomst tot het einde van het seizoen bij OHL. Er zit in de overeenkomst ook een optie voor een extra jaargang vervat. Extra detail: de nieuwbakken coach moet de troepen in dat geval wel in de hoogste afdeling zien te houden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties