Bruno: "Zich verkopen bij beloften"

Caroline Tonnelier
| 7 reacties
Bruno: "Zich verkopen bij beloften"
Foto: © SC

Massimo Bruno neemt het morgen samen met zijn collega-beloften op tegen Servië. De Jonge Duivels doen het voorlopig uitstekend in de voorronde van het EK. Er loopt dan ook bijzonder veel talent rond bij de beloften, weet ook Bruno.

“Er zijn veel goede, zeer goede spelers met veel kwaliteit”, aldus de Anderlecht-speler in gesprek met de RTBF. Bruno is ook blij om even de druk van de competitie van zich af te kunnen schudden. “ Het is een andere sfeer dan in de club en dat verandert onze dagelijkse gewoontes.”

Moelijke stap naar A-ploeg

Het jonge talent beseft dat de stap naar de Rode Duivels niet makkelijk te zetten is. De plaatsjes in de nationale ploeg zijn immers bijzonder duur, zo weten ook onder meer Batshuayi en Ferreira-Carrasco. “Als je de kwaliteit van de A-ploeg ziet, is het moeilijk daar te raken, maar de stap net eronder is de beloftenploeg.”

De beloftenploegen kunnen op heel wat belangstelling rekenen van scouts uit heel Europa, weet ook Bruno. “We spelen internationale matchen op hoog niveau dus we worden overal in Europa gevolgd. Het is ook een manier om zich te verkopen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties