De grootste missers van het seizoen 2013-2014 tot nu toe

bart ver elst
| 1 reacties
De grootste missers van het seizoen 2013-2014 tot nu toe
Foto: © SC

Christian Benteke miste gisteren misschien wel dé kans van het jaar door de bal over het lege doel van Ivoorkust te trappen. Onze redactie zocht nog een aantal opmerkelijke missers van dit seizoen.

We moeten u helaas ook meedelen dat er van de missers van Vadis Odjidja en Siebe Blondelle (beiden tegen Genk) geen filmpjes op het internet circuleren. Anders hadden we deze missers er graag bijgezet. 

Christian Benteke

Benteke zelf mag natuurlijk absoluut niet ontbreken. Van de Britse pers kreeg hij al de prijs voor 'misser van het jaar'.

Connor Pain

Pain is een 21-jarige voetballer die uitkomt voor Melbourne Victory in de Australische competitie. Eind december tekende de jonge aanvaller voor een ongelofelijke misser tegen WS Wanderers. Om het naar zijn naam te doen verwijzen, het deed ‘pijn’ aan de ogen.

Hugo Almeida

Hugo Almeida solliciteerde in de wedstrijd tussen Portugal en Luxemburg ook voor de 'misser van het jaar'. Onze redactie denkt dat het podium zeker haalbaar is.

Ali Sami Yachir

Nog een misser van formaat. Ali Sami Yachir kon alleen afwerken op doel nadat de keeper van de tegenpartij de bal op een knullige manier kwijt was geraakt. Toch weigerde de Algerijn dit cadeautje af te maken.

Chicarito

In de met 2-1 verloren interland tegen Costa Rica had Chicarito, ook gekend als Javier Hernandez, dé kans om de wedstrijd anders te doen verlopen. Helaas genoeg struikelde hij over de bal en moest zijn ploegmaat Peralta hem helpen, waardoor het doelpunt afgekeurd werd voor buitenspel.

Layneker Zafra

Zafra is een Venezolaanse verdediger die in zijn thuisland voor Zamora speelt. In de wedstrijd tegen Deportivo Petare kopt hij onbegrijpelijk naast het doel. Moet gezegd worden: de keeper zat nog even aan de bal.

Tamara Valentijn

Tot slot hebben we er nog eentje van de vrouwen voor u. Wij denken dat Valentijn de grootste concurrent van Benteke zal zijn voor het goud bij de 'misser van het jaar'-verkiezing. De 29-jarige middenveldster speelde met Beerschot tegen Ajax en zakte bijna door de grond van schaamte na deze misser.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties