Reactie Thompson: "Enkel als Barcelona komt, wil Leko zich aanpassen"

Thompson: "Enkel als Barcelona komt, wil Leko zich aanpassen"
Foto: © SC

Ivan Leko moet in de kleedkamer gevraagd hebben om er de kop voor te leggen tegen Anderlecht. En waarschijnlijk begon dan het gezicht van Kenny Thompson op te klaren. Als er iemand voorop moet gaan in de strijd is de linksachter er als de kippen bij.

Johan Walckiers in Leuven

"Dit doet enorm veel deugd", lachte Thompson achteraf. "We weten dat het nog niet gedaan is, maar deze overwinning geeft ons enorm veel vertrouwen. We zijn daar ook realistisch in, want volgende week wordt een enorm belangrijke partij. We hebben tegen Anderlecht wel laten zien dat we een team zijn. Nu wordt het even genieten en de batterijen terug opladen om er weer voluit tegen te gaan."

De sfeer zat er zaterdag dan ook weer goed in aan Den Dreef. "Deze supporters horen niet thuis in tweede klasse. Wij respecteren hen enorm en daardoor kunnen we ook zulke dingen nog op de mat leggen."

De inbreng van Ivan Leko lijkt dus te renderen. "De trainer legt 20 procent nadruk op het defensieve en 80 procent op onze eigen kwaliteiten. Hij heeft gezegd dat enkel als Barcelona komt hij zich wil anapassen. Hij heeft er de nadruk op gelegd dat wij kunnen domineren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties