Reactie Vossen: "Gent zou liever in onze situatie zitten"

Robby Morren
Robby Morren
| 12 reacties
Vossen: "Gent zou liever in onze situatie zitten"
Foto: © SC

Jelle Vossen was opgelucht zaterdagavond. "Ik sta hier met een heel ander gevoel dan de voorbije weken", vertelde de aanvoerder na de 3-1 overwinning tegen Bergen.

Robby Morren in Genk

"Het was niet makkelijk, maar de overwinning is het belangrijkste", zo opende Vossen met een cliché. Zelf had hij met een doelpunt en een penaltyfout op hem een belangrijk aandeel in de zege. "Het zijn niet de makkelijkste weken voor mij geweest, maar dit doet deugd."

Toch sloot Vossen de ogen niet voor de tekortkomingen van zijn team. "Als je 2-0 voor staat en tegen tien man voetbalt, mag je nooit meer in de problemen komen." Gorius schoot Genk vanop de stip op voorsprong op slag van rust. "Ik had met Julien afgesproken dat hij zou trappen. Het gaf een goed gevoel om voor de rust op voorsprong te komen."

"Wij hebben alles in eigen handen"

Ook AA Gent won en dus blijft de strijd om het laatste PO 1-ticket spannend tot de laatste speeldag. Dan trekt Genk naar Kortrijk "Wij hebben alles in eigen handen. Als wij winnen, zitten we in play-off 1. Ik ben ervan overtuigd dat Gent liever in onze situatie zou zitten. Ach, we hadden het nooit zo ver mogen laten komen. Het zal sowieso een wedstrijd op het scherp van de snee worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties