Grote Brugse optocht voor derby

Grote Brugse optocht voor derby
Foto: © SC

Zondag eindigt de reguliere competitie in Brugge met de Brugse derby. Het is de 140e keer dat de derby doorgaat in de Jupiler Pro League. En dat mag gerust gevierd worden: met een grootste optocht in Brugge.

Het nuttige (het Blue Bike Project van de Belgische spoorwegen) wordt aan het aangename (een leuke optocht om op te warmen richting Brugse derby) gekoppeld.

"Om 13.30 uur wordt verzamelen geblazen op ’t Zand om nadien in een blauw-zwarte colonne samen naar het stadion af te zakken. Het startsein voor de derby-optocht wordt gegeven door de Raad van Bestuur en het Management van Club Brugge, rond 15 uur", aldus Club Brugge in een persbericht.

"Nadien gaat het richting station. Daar zullen de Raden van Bestuur en het Management van zowel Club Brugge als Cercle Brugge, samen met Burgemeester Landuyt en Annick Lambrecht, Schepen van mobiliteit vertrekken voor een fietstocht naar het Jan Breydelstadion. Ze doen dit in het kader van het Blue Bike project van de NMBS. Vertrek is voorzien rond 15.15 uur. Op beide locaties voorzien we een fotomoment voor geïnteresseerden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties