Ruytinx kan naar zee, maar OHL predikt kalmte

Ruytinx kan naar zee, maar OHL predikt kalmte
Foto: © SC

Bjorn Ruytinx speelt nog zeven wedstrijden voor OH Leuven en gaat dan waarschijnlijk andere oorden opzoeken. En die andere oorden kunnen aan de Kust liggen, want KV Oostende heeft de beste papieren om de 34- jarige spits binnen te halen.

Bij OHL twijfelden ze immers te lang om te verlengen aan de (niet overdreven) voorwaarden van El Toro. Bij Oostende zijn ze wel bereid dat op tafel te leggen. En wat meer is: hij vindt er een coach terug die honderd procent in hem gelooft.

Fred Vanderbiest houdt immers van types als Ruytinx. Onverzettelijk, op het veld steeds op het randje balancerend en dan ook nog eens een killerinstinct. Vanderbiest had die eerste twee eigenschappen immers ook in overvloed en is tevens een goede vriend van de bonkige aanvaller.

Leuven: "Bjorn tekent deze week nergens"

Al wil men dat bij Leuven nuanceren. "Het is zeker niet zo dat Bjorn vrijdag een contract zal tekenen bij Oostende", laat de club weten. "Alles staat nu op die levensbelangrijke wedstrijd van zondag en daar concentreert iedereen binnen de club zich op, ook Bjorn. Dat heeft hij ons ook laten weten. Daarna zullen we zien, want Bjorn is einde contract, maar dat wil niet zeggen dat er niet alsnog iets uit de bus kan vallen. Alles is nog mogelijk. Maar om te benadrukken: Ruytinx tekent deze week nergens", stipuleert perswoordvoerder Chris Vandebroeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties