Vanhaezebrouck reageert op uitspraken: "Peter Maes is nog niet weg, hé"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Vanhaezebrouck reageert op uitspraken: "Peter Maes is nog niet weg, hé"
Foto: © SC

Hein Vanhaezebrouck wordt op de geruchtenmolen al gelinkt aan Sporting Lokeren. De oefenmeester van KV Kortrijk is gecharmeerd door de interesse, maar wil niet reageren. "Ik ben trainer van KVK, hé."

Cédric De Volder in Kortrijk

Het was Roger Lambrecht die de bal aan het rollen bracht. "Hein Vanhaezebrouck lijkt me de ideale oefenmeester voor ons", liet de voorzitter van Sporting Lokeren optekenen. Peter Maes wordt immers meer en meer in verband gebracht met een transfer naar RSC Anderlecht.

"Maar Peter is helemaal nog niet weg", aldus Hein Vanhaezebrouck over de speculaties. "We kunnen een pak geruchten bouwen rond 'als', hé. Ik kan je echter bevestigen dat er nog geen contact is geweest met Lokeren. En mijn zaakwaarnemer? Als ik zeg dat er geen contact is, praat mijn makelaar ook niet, hé."

"Geen contacten met Lokeren"

Toch is ook de Kortrijkzaanse veldheer vereerd met de uitspraken van de Lokeren-preses. "Het is natuurlijk leuk om te horen. Maar eigenlijk is dat inherent aan het voetbal. Als het goed gaat, is er een pak lof. Maar als het tegenslaat, krijgt de coach de wind van voren, hé. Trouwens, waarom zou ik uitgekeken zijn op KVK? Ik loop hier al zeven seizoenen rond, maar ben het nog steeds niet beu."

"Ik ben zelfs al volop bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen", besluit Vanhaezebrouck. "Ik heb al oefenwedstrijden en stages gepland en ben al bezig met de spelersgroep. En ja, ik vind dat normaal. Dat is het werk van een trainer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties