Dussenne kijkt uit naar duels met OHL: "Ruytinx is een sympathieke kerel"

Dussenne kijkt uit naar duels met OHL: "Ruytinx is een sympathieke kerel"
Foto: © Photonews

Bergen heeft het momentum gepakt in de prelude van play-off 3 tegen OH Leuven. Het won met 3-2 en mag zo - ondanks drie punten achterstand - nog dromen van een goede afloop. Dat beseft ook verdediger Noë Dussenne.

Aernout Van Lindt in Bergen

“Dit is een hele mooie overwinning”, begint Dussenne. “Het was belangrijk om vandaag te winnen, zeker mentaal gezien naar de play-offs. In matchen als deze is het goed als je met de drie punten kan afsluiten.”

En zo komt Bergen nog minstens drie keer uit tegen OHL: “Wie we het liefst tegenkwamen? Daar waren we niet mee bezig. We moeten naar onszelf kijken en nu nog vijf matchen alles proberen geven. “

“Coach geeft me vertrouwen”

Het wordt ook een mogelijk vijfvoudig duel met Bjorn Ruytinx: “Hij geeft zich altijd op het veld en is fysiek sterk. Dat zijn wij misschien minder, maar we spelen daar wel graag tegen merk ik. En Ruytinx is een sympathieke kerel hoor.”

De centrale verdediger is zelf ook aan goede weken bezig. “De coach geeft me veel vertrouwen. We krijgen weinig goals tegen de laatste tijd, dat is mooi.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties