Steegen: "Elke kalender heeft voor- en nadelen"

Steegen: "Elke kalender heeft voor- en nadelen"
Foto: © Photonews

Bij Anderlecht was er geen kritiek te bemerken op de kalender voor de play- offs. Nochtans zijn ze niet verwend door in de eerste twee wedstrijden meteen Standard en Club Brugge te treffen.

Johan Walckiers in Wemmel

Woordvoerder David Steegen relativeerde dat allemaal. "Het is een fantastisch begin. Elke wedstrijd in de play-offs is belangrijk. Of dat nu tegen Standard of tegen Genk is... dat blijft gelijk. Cadeau's worden er toch niet gegeven. Wij hebben weer moed opgedaan en willen meedoen voor die titel. En dan moet je sowieso winnen tegen Standard. Wij schikken ons daarin."

"We hadden geen voorkeur. Elke kalender heeft zijn voor- en nadelen. We hebben trouwens zelf alles al meegemaakt. We eindigen voor de eerste keer niet op de eerste plaats, maar het is elk jaar al spannend geweest. Behalve dat eerste jaar omdat we toen drie keer op rij wonnen en dat het dan bijna al gespeeld was", aldus Steegen nog.

Het gemeentebestuur van Anderlecht stipuleerde wel dat er enkel op zondag mag gespeeld worden om veiligheidsredenen. "De gemeente Anderlecht heeft wel een paar consessies gedaan. Het kan niet anders dan op zondag spelen. En ik moet zeggen: chapeau voor de kalendermakers. Ik zou er niet graag aan beginnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties