Trickovski blikt terug: "Een van de mooiste momenten van het seizoen!"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 5 reacties
Trickovski blikt terug: "Een van de mooiste momenten van het seizoen!"
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Afgelopen zondag verzekerde Waasland-Beveren zich van een plek in eerste klasse. Ivan Trickovski had een groot aandeel in de redding van de Waaslanders. "We zijn het waard om in de Jupiler Pro League mee te draaien", vertelt de flankaanvaller.

Sinds de komst van Bob Peeters kon de club een fenomenale remonte inzetten. “De laatste weken en maanden zat alles opnieuw mee en wonnen we bijvoorbeeld in Brugge en in Genk”, vertelt Trickovski op de clubstek. “Maar zeker ook deze laatste wedstrijd tegen de competitieleider Standard is er een om nooit te vergeten. Ongetwijfeld een van de mooiste momenten van het seizoen!”

De Macedoniër ziet zijn club nog een rol van betekenis spelen in de nacompetitie. “In een groep met KAA Gent, KV Oostende en Lierse SK moet dat lukken, maar ik ga geen gedurfde uitspraken doen”, aldus Trickovski. “We zijn een moeilijke ploeg om te verslaan en ik denk dat we tegen iedereen kunnen winnen in Play-Off II. Hoe dan ook zijn we allemaal opgelucht dat we niet langer tegen de degradatie moeten vechten.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties