Bundesliga roept om Meunier: ook Frankfurt geïnteresseerd

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 19 reacties
Bundesliga roept om Meunier: ook Frankfurt geïnteresseerd
Foto: © SC

De kans lijkt steeds kleiner dat Thomas Meunier ook volgend seizoen nog voor Club Brugge zal voetballen. Vooral de Bundesliga lijkt een serieuze optie. Niet alleen VfL Wolfsburg, maar ook Eintracht Frankfurt toont interesse.

VfL Wolfsburg hoopte Thomas Meunier tijdens de wintermercato al te verleiden tot een transfer. De kersverse Rode Duivel bleef Club Brugge echter trouw, maar kreeg van blauw-zwart de belofte dat er tijdens het tussenseizoen zal worden meegewerkt aan een verhuis. "Al kan een ticketje voor de Champions League die jongens misschien overtuigen", bleef Vincent Mannaert ook over Maxime Lestienne hoopvol.

Volgens de Duitse kranten toont nu ook Eintracht Frankfurt interesse in de flankverdediger. Het nummer dertien uit de Bundesliga hoopt met Meunier een goede zaak te doen. Maar dan lijkt VfL Wolfsburg een betere optie voor de Luxemburger. Die Wölfe - die met Kevin De Bruyne en Junior Malanda al twee landgenoten in de rangen hebben - hebben immers de ambitie om uit te groeien tot een vaste waarde in de hoogste regionen van de Duitse topklasse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties