Doelpuntje Origi niet genoeg voor winst in Franse topper

Diederik Geypen
| 4 reacties

Hoewel Paris Saint-Germain al een aardige voorsprong heeft opgebouwd in de Ligue 1, hebben eerste achtervolgers Monaco en Lille de Parijzenaars vanavond nog een duwtje in de rug gegeven. Onze landgenoot Divock Origi scoorde de 1-1 gelijkmaker.

Monaco schoot het best uit de startblokken. Al na vier minuten legde Obbadi de 1-0 in het mandje. Voor het antwoord van de bezoekers was het wachten tot diep in de eerste periode. Onze landgenoot had aan een klein gaatje genoeg om de gelijkmaker binnen te duwen.

In de tweede helft veranderde er niets meer aan het scoreverloop. Beide ploegen spelen daardoor in de kaart van leider PSG dat verder wegloopt. Monaco lijkt zeker van de tweede stek terwijl Lille de hete adem voelt van Saint-Etienne.