Historische match van Beerschot-Wilrijk in filmpjes

Jordy Ferket
| 1 reacties
Historische match van Beerschot-Wilrijk in filmpjes
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

KFCO Beerschot-Wilrijk heeft zich tot kampioen gekroond in eerste provinciale. Het won zwaar tegen KFC Katelijne met 5-0. Het was een groots volksfeest op het Kiel. Van voor de start van de partij tot in de late of vroege uurtjes. Dat zie je hieronder.

19:45

Een kwartier voor de aftrap kwamen de supporters op de proppen met een prachtig initiatief. Met vlaggen en een gigantisch spandoek maakten ze duidelijk dat ze heel trots waren op hun Ratten.

19:55

Als de spelers het veld betraden, ging het stadion helemaal uit zijn dak. Gezangen begeleiden de supporters op het veld en in de tribunes wapperden de vlaggen sierlijk. Ook materiaalman Jos was weer van de partij.

20:11

Lang moest de Beerschot-aanhang niet wachten om te juichen. Na amper elf minuten deed de thuisploeg de netten een eerste keer trillen. Alle supporters verkeerden in een moment van extase. ‘Beerschot kampioen, Beerschot kampioen’ galmde door het hele stadion. Dergelijke taferelen vonden bij alle doelpunten plaats.

21:11

Met een grote voorsprong was de sfeer natuurlijk helemaal uitgelaten. De Mexican Wave ging rond in het stadion en de gezangen volgden elkaar in sneltempo op. Van ‘Wij zijn Kielse Ratten’ tot ‘Antwerp, Antwerp, Beerschot komt eraan’. De klassiekers passeerden allemaal de revue.

22:04

Na het laatste fluitsignaal stormden de fans op het veld. Daar ging het feestje nog een lange tijd door. Dat zie je hieronder.

22:55

Ook tijdens de persconferentie van coach Urbain Spaenhoven was de sfeer opperbest. In het begin nam de trainer rustig de tijd om op alle vragen van de journalisten te antwoorden. Maar dan kwamen de spelers binnen en het feestje begon ook in de perszaal. Met een polonaise haalden de voetballers de trainer van zijn stoel. Ze hielden hem in de lucht en het beloofde nog een plezant nachtje te worden. Maar soms zeggen beelden meer dan tekst dus geniet van het filmpje. 

Op het Youtube-kanaal van Voetbalkrant.com kan je nog een reeks filmpjes bekijken. Neem zeker eens een kijkje.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties