Raman onder de indruk van KFCO Beerschot-Wilrijk: "Ik kom wellicht terug als speler"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 45 reacties
Raman onder de indruk van KFCO Beerschot-Wilrijk: "Ik kom wellicht terug als speler"
Foto: © SC

Volg Beerschot nu via WhatsApp!

KFCO Beerschot-Wilrijk kroonde zich afgelopen zaterdag tot kampioen in de Antwerpse eerste provinciale. Benito Raman was een aandachtige participant tijdens de festiviteiten. Hoe kijkt de huurling van KAA Gent naar het Antwerpse fenomeen?

Door Cédric De Volder

KFCO Beerschot Wilrijk liet het Kiel afgelopen zaterdag letterlijk nog eens ontploffen. De paarshemden wonnen met 5-0 van KFC Katelijne en staken op die manier de titel in de Antwerpse eerste provinciale op zak. Benito Raman liet zich na afloop met plezier onderdompelen in het kampioenenfeestje.

"Er zijn simpelweg geen woorden om de sfeer in het Olympisch Stadion te beschrijven", aldus Raman in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Zoiets maak je volgens mij enkel mee als je de titel pakt op het hoogste niveau. En het is natuurlijk leuk om te merken dat de fans me nog steeds respecteren."

"Volgend seizoen wordt sleuteljaar"

"Normaal gezien komen er zo'n 500 mensen kijken naar een wedstrijd in de provinciale reeksen", gaat de middenvelder van KV Kortrijk verder. "Daarvoor moet je respect kunnen opbrengen. In het begin van het seizoen had ik ook mijn twijfels bij de torenhoge verwachtingen rond KFCO Beerschot-Wilrijk. Maar ik was dus verkeerd." (lacht)

En hier stopt het natuurlijk niet. De paarshemden schreeuwen ondertussen al van de daken dat de titel ook volgend seizoen het doel is. "De volgende voetbaljaargang zal enorm belangrijk worden", besluit Raman. "Maar als het opnieuw lukt, verwacht ik Beerschot binnen enkele seizoenen terug op het hoogste niveau. Met Benito Raman? Ik kom wellicht terug als speler. Het lijkt me leuk om mijn carrière op het Kiel af te sluiten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties