"Verdedigers Standard maakten het verschil"

"Verdedigers Standard maakten het verschil"
Foto: © SC

Het voetbalseizoen nadert de play- offs. Ons managerspel zit er na de reguliere competitie alvast op. Wij spraken met de eindwinnares, want ja ... ook vrouwen weten iets van voetbal!

De reguliere competitie zit er op, dus zijn de prijswinnaars bekend. Katleen werd onze eindwinnares: "Ik had nooit verwacht te gaan winnen", liet ze ons weten. "Ik had het geluk om enkele verdedigers van Standard in mijn team te hebben. Zij hielden vaak de nul. Ook Hazard, Lestienne en Batshuayi waren belangrijk voor veel punten."

Het kampioenschap wordt volgens de winnares een prooi voor Standard: "Het draait wat minder de laatste tijd, maar ze hebben toch de meeste individuele kwaliteiten."

"Vreemd hoe het bij Genk plots niet meer loopt"

De positieve verrassing zijn voor haar de jongeren in de pintjesliga: "Hoe Vanaken, Hazard en Batshuayi ontbolsterden of bevestigen, dat is mooi." Negatieve verrassingen waren Racing Genk en Anderlecht. "Vreemd hoe het bij Genk plots niet meer loopt. En ook Anderlecht draait een zwak seizoen, al kunnen ze via de halvering van de punten toch nog kampioen worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties