Dury: "Niet erg als lef tonen ons een plaats kost in de play-offs"

Robby Morren
Robby Morren
| 0 reacties
Dury: "Niet erg als lef tonen ons een plaats kost in de play-offs"
Foto: © SC

De grootste teleurstelling na de bekernederlaag van afgelopen weekend is intussen doorgespoeld. Zulte Waregem moet zich nu volledig richten op de play-offs om een Europees ticket te bemachtigen. Dury weet dat de eerste wedstrijden cruciaal worden, maar wil vooral evolutie zien bij zijn team.

Door Robby Morren

“We hadden twee kansen om aan een Europees ticket te geraken. De eerste hebben we niet gehaald, nu moeten we ons focussen op de tweede.  We zullen er vol voor gaan in play-off 1", aldus de oefenmeester.

"Mijn taak om het team opnieuw op de rails te brengen"

“Je hebt niet veel kansen in PO 1. We zullen onmiddellijk op de afspraak moeten zijn tegen Genk en dan zijn de volgende matchen tegen Standard en Club. Het is mijn taak om het team opnieuw op de rails te brengen.”

De coach wil graag resultaten neerzetten,  maar vindt de evolutie die zijn team doormaakt minstens zo belangrijk. “We spelen nu hoger, dit is niet meer het Zulte Waregem dat laag speelde en de tegenstander liet komen. Nu durven we meer. We moeten lef tonen en als ons dat een plaats kost in de play-offs vind ik dat niet erg. We moeten de ambitie hebben om ons voetbal te verbeteren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties