Nieuwe Rode Duivel voor Tottenham?

Nieuwe Rode Duivel voor Tottenham?
Foto: © Photonews

Romelu Lukaku lijkt geen toekomst meer te hebben bij Chelsea, waar José Mourinho in zijn plaats een absolute topspits wil gaan halen. Na dit seizoen kan de transfersoap rond de Rode Duivel dus weer beginnen en Tottenham heeft zich alvast gemeld.

Tottenham heeft met Emanuel Adebayor en Roberto Soldado twee spitsen met naam en faam rondlopen, maar zou na dit seizoen afscheid nemen van zeker al Adebayor. Die zijn contract loopt af en The Spurs lijken niet geneigd hem een contractverlenging aan te bieden. Soldado laat dit seizoen dan weer van zijn pluimen en kan nog amper de weg naar het doel vinden.

Tottenham wil op zoek naar een jonge spits die makkelijk scoort en niet te zwaar op het budget weegt. Lukaku pas in alledrie die vereisten, weet HLN. Met een jaarloon van om en bij de 45.000 euro is hij één van de minst betaalde aanvallers in de Premier League en hij heeft nog een progressiemarge. Enige probleem: José Mourinho gaf al te kennen dat hij hem liefst aan een andere competitie verkoopt, maar dat lijkt ook niet onoverkomelijk aangezien de speler zelf absoluut in Engeland wil blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties