RWDM Brussels heeft vers kapitaal nodig voor licentie

RWDM Brussels heeft vers kapitaal nodig voor licentie
Foto: © Photonews

Tweedeklasser Brussels moet op zoek naar vers geld, want voorlopig heeft het zijn licentie voor volgend seizoen nog niet beet. Een nieuwe co- sponsor is dringend nodig.

"Het financiële plaatje is nog niet rond. We zijn dringend op zoek naar een nieuwe investeerder, die naast Johan Vermeersch de tweede sterke man binnen de club kan worden", zei woordvoerder Stijn Van Hove aan Belga. Brussels heeft nog tot begin april om het dossier volledig rond te krijgen. "Het sportieve aspect is rond, maar financieel is ons licentiedossier nog niet klaar."

En dat kan een probleem vormen. "We zijn dringend op zoek naar een co-investeerder, die samen met Johan Vermeersch het beleid in handen zal kunnen nemen. We bewandelen daarvoor al enkele pistes. Als die gesprekken mislukken, wordt de situatie erg precair, daar willen we geen geheim van maken."

Brussels zou ook nog bij het Franse Monaco kunnen aankloppen. "Als zij Champions League halen, zou het goed kunnen dat ze in hun budget voor volgend seizoen financiële steun voor RWDM voorzien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties