Supportersfederatie OHL beraamt plannen: "Bestuur voelt nattigheid"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Supportersfederatie OHL beraamt plannen: "Bestuur voelt nattigheid"
Foto: © Photonews

De supporters van Oud-Heverlee Leuven zijn niet te spreken omtrent de transfer van Bjorn Ruytinx naar KV Oostende. Niet de speler zelf, maar het bestuur van de fusieclub heeft de boter gegeten. "Al is het nu niet het moment om met rotte eieren te gooien", verklaart Miguel Langouche.

Door Cédric De Volder

De supporters kunnen niet lachen met het vertrek van Bjorn Ruytinx. Vooral de houding van het bestuur van de fusieclub - die zelfs de moeite niet deed om rond de tafel te gaan zitten met de aanvoerder - zorgt voor verdeelde meningen aan Den Dreef.

"Sommigen willen het bestuur zelfs bekogelen met rotte eieren", aldus Miguel Langouche in een gesprek met Voetbalkrant.com. "Maar het is niet bepaald een goed moment om zo'n zaken te gaan doen. Het is nu vooral belangrijk om de club te steunen tijdens play-off 3."

"Sommigen willen bestuur bekogelen met rotte eieren"

"Al voelt het bestuur zeker en vast nattigheid", gaat de voorzitter van Supportersfederatie O-Hasj-El verder. "Het vertrek van El Toro is dan ook een grandioos verlies voor de club, hé. En vooral de manier waarop is al helemaal verkeerd."

De komende dagen zullen duidelijkheid brengen omtrent de acties. Al is één ding zeker. "Bjorn verdient een eerbetoon. En dat zal er dit weekend al meteen komen. Er zullen dertien fans (naar het rugnummer van Ruytinx, nvdr.) met een shirt van Bjorn Bengaals vuur afsteken tijdens de opkomst van de spelers op het veld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 3

Nieuwste reacties