Praet over de strengere aanpak: "de coach komt zelfs bij ons slapen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 27 reacties
Praet over de strengere aanpak: "de coach komt zelfs bij ons slapen"
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Met de trainerswissel op Anderlecht enkele weken terug werd meteen ook de aanpak verstrengd. Het naleven van de regels wordt iets nauwlettender in de gaten gehouden en ook de boetes zijn weer in het leven geroepen. Dat heeft Dennis Praet al aan den lijve mogen ondervinden.

John van den Brom stond erom bekend geen fan te zijn regelovertredingen te bestraffen met boetes. Zijn opvolger Besnik Hasi is dat wel en voerde ze sinds zijn overname opnieuw in. De paars-witte nummer 10 heeft het geweten.

“De begeleiding is wat aangescherpt, de coach komt zelfs bij ons slapen”, zei de middenvelder met een kwinkslag donderdagmiddag op de persconferentie. “Neen dat is overdreven, er wordt gewoon een beetje strenger op de regels toegezien.”

Menselijk

“Ik heb al twee boetes moeten betalen”, vertelde hij eerlijk. “Eentje omdat ik mijn handdoek in de kleedkamer had laten liggen en de tweede overtreding ben ik vergeten. Oh ja, omdat ik mijn hartslagmeter vergat aan te doen. Vergeten is menselijk, hé.”(lacht)

Een uitgebreid verslag van de persbabbel met Praet over de clash op Sclessin, de ups en downs dit seizoen en zijn beoogde stats leest u morgen op Voetbalkrant.com.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties