Vanaken: "Club niet meer uitgespeelde kansen dan wij"

Caroline Tonnelier
| 29 reacties
Vanaken: "Club niet meer uitgespeelde kansen dan wij"
Foto: © SC

Lokeren kreeg iets minder dan een week na de bekerwinst een zware opdoffer bij de start van play-off 1. Het werd 5-1 op het veld van Club Brugge en de teleurstelling was dan ook groot in het kamp van de Waaslanders.

Hans Vanaken vond de uitslag bijzonder overdreven en kon zijn ontgoocheling na afloop van de match niet onder stoelen of banken steken. “Dit is zeker een opdoffer. We wouden goed aan play-off 1 beginnen, zeker na de bekerfinale. In het begin van de tweede helft waren we een stuk beter. We dachten even dat we misschien konden terugkomen, maar dan worden we op een stilstaande fase gepakt. Dan krijgen ze nog twee goals die ze goed afmaken, jammer. Al bij al hadden ze niet meer uitgespeelde kansen dan wij denk ik.”

De middenvelder had zijn twijfels op de manier waarop twee van de Brugse doelpunten tot stand kwamen. “Bij twee doelpunten wil ik toch terugkijken naar de beelden. Als het aan de overkant was, waren die goals er misschien niet gekomen.” Al bij al was Vanaken dan ook niet onder de indruk. “Club Brugge is zeker titelkandidaat, maar ik ben niet echt onder de indruk. De uitslag is niet correct vind ik, maar hij staat er wel, al is het overdreven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties