Vanhaezebrouck wil er vol voor gaan in play-off 2

Caroline Tonnelier
| 3 reacties
Vanhaezebrouck wil er vol voor gaan in play-off 2
Foto: © SC

Terwijl alle ogen gericht zijn op de titelstrijd gaat morgen ook de strijd om de poulewinst in play-off 2 van start. KV Kortrijk is een van de ploegen die met ambitie aan de start staat. Morgen nemen de Kerels het in een West-Vlaams duel op tegen Cercle Brugge.

De ploeg van Hein Vanhaezebrouck mocht nog lang dromen van een plaats in de top-zes na de reguliere competitie, maar strandde uiteindelijk op de zevende stek. Toch willen de Kerels blijven dromen van een Europees ticket en daarvoor moeten ze om te beginnen voorbij Cercle Brugge. In de reguliere competitie werd het nog 4-0 voor de thuisploeg.

Coach Vanhaezebrouck verwacht niet dat het opnieuw zo vlot zal lopen voor zijn ploeg, zo vertelt hij op de website van KV Kortrijk. “Cercle zal nog iets willen rechtzetten na de 4-0 pandoering van de reguliere competitie. Toen hebben we zeker ook niet het beste Cercle gezien, want het is wel degelijk een goede ploeg. Vooral aanvallend zijn ze sterk met Kabananga en Uchebo.”  

Niet gemotiveerd voor PO2? "Beter bedrijfsvoetbal spelen"

De oefenmeester is zelf van plan zijn sterkste elf te laten spelen, in tegenstelling tot een aantal collega’s in play-off 2, en verwacht ook dat zijn mannen er volop voor gaan in play-off 2. “Het zijn profvoetballers, dus ze moeten wel gemotiveerd zijn. Als ze dat niet zijn, kunnen ze beter in bedrijfsvoetbal op de Wembley gaan spelen.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties