Zulte Waregem duwt Racing Genk nog wat dieper

Redactie
| 1 reacties
Zulte Waregem duwt Racing Genk nog wat dieper
Foto: © Photonews

Vanavond staat Racing Genk - Zulte Waregem op het programma en ook in play-off 2 staat er heel wat te gebeuren. Gent en Zulte Waregem zijn de lachende ploegen vandaag als het van u afhangt.

Racing Genk zit al even in de hoek waar de klappen vallen, het kon zich maar ternauwernood plaatsen voor play-off 1. Het verschil met de ploegen die spelen voor Europees voetbal is door de halvering van de punten niet onoverkomelijk, maar beginnen met een nederlaag zou nefast zijn.

En dat is wat u alvast als voorspelling geeft tegen Essevee, dat na de verloren bekerfinale vorige week wil aanknopen met het goede gevoel. Een kleine meerderheid van jullie ziet de bezoekers dan ook winnen.

En u krijgt een gratis bonus van 60 euro als u bij ons inschrijft. Daarmee kan u meteen 210 euro rijker worden als Essevee gelijkspeelt in Genk of wint in de Cristal Arena. Waag uw kans via UNIBET!

Als u echt houdt van een gokje, dan kan u ook inzetten op een stuntzege van Cercle Brugge (315 euro bij een inzet van 60 euro) of KV Oostende (405 euro bij een overwinning). Het kan allemaal op zaterdagavond.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties