Chevalier wil zich bewijzen: "Maar er zal iets moeten veranderen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Chevalier wil zich bewijzen: "Maar er zal iets moeten veranderen"
Foto: © Photonews

Hein Vanhaezebrouck toverde afgelopen zaterdag een wit konijn uit de hoed. Teddy Chevalier mocht nog eens in de basis starten tegen Cercle Brugge. Maar dat wist de voorbije maanden natuurlijk niet uit. "Ik heb een lastige periode achter de rug."

Cédric De Volder in Kortrijk

In het tussenseizoen werd Teddy Chevalier nog onder luid tromgeroffel binnen gehaald in het Guldensporenstadion. De Franse aanvaller werd destijds gezien als thé missing link bij de Kerels. De praktijk draaide echter anders uit. Chevalier versleet een aantal broeken op de bank en was enkel trefzeker in het B-team.

"Ik heb een lastige periode achter de rug", bevestigt de Fransman. "Maar uiteindelijk is het de coach die beslist wie er op het veld mag staan, hé. Al hoop ik dat ik in play-off 2 nog enkele wedstrijden mag spelen. Ik heb nog niets bewezen dit seizoen, maar heb ongelooflijk veel honger."

"Misschien krijg ik kansen door vertrek Coulibaly"

Chevalier werd bovendien al een aantal keer gelinkt aan een vertrek. Hoe kijkt de aanvaller zelf tegen die situatie aan? "Ik wil graag blijven bij Kortrijk. Maar ik vrees dat er dan wel een aantal zaken zullen moeten veranderen. Ik heb ondertussen al meer dan honderd wedstrijden in de Jupiler Pro League op mijn teller, hé."

"Misschien krijg ik volgend seizoen meer kansen door het vertrek van Elimane Coulibaly", besluit Chevalier. "Al blijft dat natuurlijk afwachten. Ik wil de komende weken tonen dat ik een basisplaats verdien. In het voetbal kan alles snel keren, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties