Gaan studeren en toch blijven voetballen? Bij OHL kan het!

Gaan studeren en toch blijven voetballen? Bij OHL kan het!
Foto: © SC

Wie volgend jaar gaat studeren in het Leuvense en niet wil stoppen met voetballen op degelijk niveau, kan daarvoor bij de OHL Vrouwen terecht.

Dat maakte OHL Vrouwen alvast bekend in een persbericht. Daarin neemt het het op voor de studenten, die anders mogelijk zouden stoppen met voetballen. Lees het hele bericht hier:

Als studentin verbijf je in Leuven. Je studeert er aan één van de vele instellingen. Je bent er op kot. Als voetbal-ster heb je een sportieve ambitie, je wil op een hoogstaand niveau spelen. Zijn beiden te combineren? OHL biedt de mogelijkheden daartoe!

OHL-A speelt in de BeNeLeague. OHL-B speelt in Eerste Nationale met veel zeer jonge speelsters. Het gekende Leuvens voetbalcomplex “Bruineveld”, waar OHL-vrouwen traint en meermaals speelt, is met stadsbus 2 in korte tijd te bereiken. Zelfs met de fiets is de verplaatsing minimaal.

OHL biedt een ideale mogelijkheid. Waarom zou je langdurige verplaatsingen doen? Of zelfs uw sportieve ambitie opgeven? OHL biedt terzake competente begeleiding, met gediplomeerden op sportief en pedagogisch gebied.

Voor meer informatie, contacteer Eddy Timmermans, voorzitter van OHL-vrouwen op eddytimmermans@telenet.be of op (016) 47 19 83.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties