Licentiedossier Antwerp: "Enkel schadeclaim Wauters probleem"

Licentiedossier Antwerp: "Enkel schadeclaim Wauters probleem"
Foto: © Photonews

Antwerp FC heeft nog steeds geen licentie voor volgend seizoen. De tweedeklasser werd gisteren ontvangen bij de Licentiecommissie om het dossier te verdedigen. De uitspraak volgt op tien april. Volgens voorzitter Jan Michel is er maar 1 probleem: "De schadeclaim van Eddy Wauters."

The Great Old is één van de clubs die in de problemen zit omtrent de licentie voor volgend seizoen in de Belgacom League. Ook vorige jaren duurde het een tijdje voor Antwerp aan zijn licentie raakte, maar toen lukte het altijd. En ook nu is er vertrouwen bij de oudste club van het land.

"Qua betalingen van spelers en rsz, btw en stadsbelastingen is alles goed. Dat luik van de licentie is dus geen probleem", geeft voorzitter Jan Michel mee aan Sporza. "Het enige echte probleem gaat over de continiuïteit van de club, met de schadeclaim van Eddy Wauters."

Maar toch blijft de club positief: "We hebben een aantal documenten voorgelegd aan de commissie om te tonen dat de continuïteit van deze club niet in het gedrang komt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties