Luzon: "Ook deze keer gewoon winnen"

Nicola Cantoro
| 9 reacties
Luzon: "Ook deze keer gewoon winnen"
Foto: © SC

Standard gaat morgen op bezoek bij Zulte Waregem. Trainer Guy Luzon kan zich tegen Hazard en co geen misstap veroorloven nu hij de hete adem van Club Brugge in zijn nek voelt. Bij doelman Kawashima zit de nederlaag tegen Essevee nog vers in het geheugen.

“Elke match is een uitdaging voor ons”, zegt Luzon. “Zoals het in iedere match het geval is, is ons doel ook deze keer om gewoon te gaan winnen. Wat ons motiveert zijn geen revanchegevoelens, maar enkel de wil om altijd te willen winnen”, zegt de strijdvaardige Standard-trainer op de Standard-site.

De Israëliër wil gewoon doorgaan op zijn elan. “Ik bereid de play-off-matchen voor zoals ik ze voorbereidde tijdens de reguliere competitie. Ik doe geen speciale of specifieke voorbereiding omdat het nu toevallig zeer belangrijke matchen zijn”, besluit de Standard-trainer. 

"Op onze hoede voor gevaar-Hazard"

Standard-doelman Kawashima blijft met de voeten op de grond na de overwinning tegen Anderlecht. “We hebben één match gewonnen, maar er volgen er nog negen”, zegt de Japanse international. “We zullen op ons hoede moeten zijn voor het gevaar-Hazard. Zulte Waregem is gewoon een goede ploeg.”

Tegen Zulte Waregem onderging Standard zijn eerste nederlaag van het seizoen. “Ik was zeer teleurgesteld over onze wedstrijd in Zulte in de reguliere competitie. Maar we hebben daaruit geleerd. Morgen gaan we voor drie punten naar Zulte”, zegt de doelman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties